menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Wie zijn wij?

Over Theatergroep Oja!
Theatergroep Oja! is een collectief enthousiaste acteurs, muzikanten en andere creatievelingen. Wij zetten theater in voor een onvergetelijke bijeenkomst. Van piepklein tot megagroot, van congressen en symposia tot acteren binnen een training: alles is mogelijk bij ons. Improvisatie is altijd op maat, dus de voorstelling die we voor u spelen is altijd uniek. Wij staan voor een open en positieve houding, creativiteit, energie en veel publieksinteractie. Uitgangspunt is altijd de toeschouwer: welk verhaal gaan we hem of haar vertellen? Wilt u dus iets extra voor uw bijeenkomst of conferentie, dan bent u bij ons op het juiste adres!

Theatergroep Oja! bestaat al sinds 1996 en heeft sinds die tijd veel voorstellingen gemaakt voor veel verschillende organisaties. Sinds 2011 is Riemer de Jong eigenaar van Theatergroep Oja!

We zetten theater in op een aantal unieke manieren. Hier zijn, in samenwerking met collega´s, de Heldenacademie en PopUp theater uit ontstaan.

Over Riemer de Jong
"Werken met Riemer is altijd verrassend, spannend en uitdagend. Riemer is als geen ander in staat aan te voelen wat het moment nodig heeft. Hij is ondersteunend daar waar nodig, prikkelend indien gewenst en bij tijd en wijlen een redder in nood. Riemers improvisatie- en acteertalent maakt dat iedere show maatwerk is, waarin mensen zich makkelijk herkennen en laten meenemen. Werken met Riemer is een feestje!"
- Ebel Jan van Dijk (De Jongens van Lucht)

"Riemer is één van de beste en meest veelzijdige improvisatoren die ik ken. Hij is iemand die bij trainingsacteren iemand geloofwaardig neer kan zetten en bij improvisatietheater je tranen van het lachen kan bezorgen. Riemer staat open voor van alles en duikt overal vol enthousiasme in. Hij is iemand vol energie en kan een hele groep meekrijgen en opzwepen."
- Marjolein Inklaar (Impro Inklaar)

Over de andere acteurs
Theatergroep Oja! maakt gebruik van een groep heel verschillende acteurs. Bij elke opdracht kunt u gebruik maken van de specifieke talenten van die acteurs. Wat ze echter allemaal gemeen hebben is hun talent voor improvisatie. Alle acteurs en muzikanten hebben een achtergrond in het improvisatietheater en zijn dus gewend continu in te spelen op het moment, de scène en de zaal. Mede dankzij hen kan Theatergroep Oja! steeds weer mooie voorstellingen neerzetten, die passen bij de wensen van de klant.

Theatergroep Oja! werkt onder andere samen met de volgende acteurs en muzikanten:
- Aike van Deursen (pianist en acteur)
- Anne Jan Toonstra (pianist en acteur)
- Esther de Jong (acteur)
- Harm Jan Doornbos (acteur)
- Jelmer van der Wal (gitarist)
- Jurgen Bakker (pianist)
- Marjolein Inklaar (acteur)
- Sander Veen (acteur)
- Wendy Wortman (acteur)

Egge Siegers (Siegers Van der Laan advies & training), een van de oprichters van Oja!, is aan de zijlijn betrokken bij Theatergroep Oja!

[ terug ]
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)