menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Referenties

Hieronder treft u enkele reacties aan die wij  hebben ontvangen van onze opdrachtgevers.

"Op originele wijze werden gasten verwelkomd in het theater. Door middel van improvisatie theater werd het een verassende avond vol humor. Ook de presentatie heb je geweldig gedaan! Wij zullen je dan ook van harte aanbevelen!"
- Gemeente Haaksbergen

"Bedankt voor een prima workshop waarmee jullie onze management vakdag hebben verrijkt! Een heerlijke ervaring en prima aangesloten op de sfeer en energie van de rest van de dag. Tot een volgende keer!"
- Belastingdienst

"Theatergroep Oja! heeft voor ons een avond verandertheater georganiseerd. De bevlogenheid en het improvisatievermogen van de spelers is verbazingwekkend. Bij onze organisatie heeft deze avond een goede eerste aanzet gegeven om de veranderingen in gang te zetten. 
- Kraamzorg Het Groene Kruis

"[...]bedanken voor jullie leuke en stof-tot-nadenken-gevende bijdrage aan de thema-avond over jongeren en alcohol afgelopen woensdagavond. Ik vond dat jullie het erg leuk en goed deden en daarin ben ik niet de enige (typisch noordelijk understatement)!"
- Ouderavond Maartenscollege

"We konden ons geen betere improvisatie workshop wensen. Zeer enthousiast gebracht en goed interactief! Absoluut een aanrader!"
- Nacht van de Sociologie

"We hebben een geweldige theaterworkshop gehad, met de nadruk op teambuilding, zoals we graag wilden. Jouw leidende rol vervul op een ontspannen en natuurlijk manier. Je kijkt en luistert naar de groep en kunt zonder problemen het programma ter plekke aanpassen. De opdrachten werden goed afgewisseld en er kon soms ook een praktische link gelegd worden naar de paktijk. Zo hebben we de dag op een leuke manier met veel lol nuttig besteed!"
- Huisartsenopleiding

"Een middag genieten en nieuwe expressies leren. Voor herhaling vatbaar"
- BOSK

"Een leuk en flitsend programma waarbij het publiek betrokken werd en heel intensief jullie spel volgde. Geweldig om te zien hoe jullie met een aantal ingrediënten een complete scène ter plaatse verzinnen. De afwisseling van sketches, die betrekking hadden op onze organisatie, met improvisatietheater werkte goed."
- PCO Tsjûkemar

"Jullie voorstelling viel bij de leerlingen en mentoren heel goed. Mijn complimenten voor het feit dat jullie gedurende 3 kwartier 102 brugklassers bij de les wisten te houden en dat na de vermoeiende dag die ze al achter de rug hadden."
- CSG Gaasterland

"De GKB is erg enthousiast over het product dat wij hebben geleverd! Ze hebben ons betiteld als enthousiast, gedreven, professioneel en goed georganiseerd! En de gehele dag heeft een 9 gekregen! Helemaal geweldig. Bedankt voor jullie inzet en bijdrage!"
- Praktikos

"We hebben genoten van de sketches waarin jullie onze dillema´s hebben uitvergroot. Knap hoe jullie het hele dagprogramma aan het einde in één voorstelling hebben samengevat."
- Vluchtelingenwerk NoordNederland

"Erg vermoeiend, maar je krijgt er ook superveel energie van. Het is meer theatersurvival dan theatersport: je moet gewoon gaan. Inspirerend en prikkelend"
- Presentatoren EO

Links

Theatergroep Oja! werkt samen met de volgende trainingsbureaus:
- ASBR (link)
- Bol training en advies (link)
- Helman & partners training en advies (
link)
- Improsa (
link)
- De Jongens van Lucht (link)
- Otto Visser adviseur, trainer en coach (link)
- Praktikos (
link)
- Siegers Van der Laan trainingen & advies (
link)
- Troef Training (link)
- Wenckebach instituut (
link
)

Andere links


- Greetje Bijleveld (foto´s en ontwerp website) (link)
- Heldenacademie (link)
- PopUp theater (link)[ terug ]
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)