menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Hoe werken wij?

Eerste contact en persoonlijk gesprek
Na het eerste contact willen wij graag in een persoonlijk gesprek meer te weten komen over uw wensen. We leveren altijd maatwerk, dus willen we in dit gesprek alles weten over het onderwerp en het doel van de voorstelling en eventuele thema’s die aan bod moeten komen. Tijdens deze start brainstorm komen de eerste ideeën al boven tafel.

Binnen een week kan een voorstelling al staan!

Na het gesprek gaan wij met de ideeën aan het werk en bouwen we de voorstelling op. Hoeveel tijd hiervoor nodig is, hangt van uw wensen af. Als we vrijwel alles gaan improviseren, kunnen we haast zonder voorbereiding werken en hebben we maar weinig tijd nodig. In theorie kunnen we dan de volgende dag al een voorstelling spelen! Voor voorstellingen met meer invulling en structuur hebben we 3 tot 4 weken nodig. Als we met meer dan 3 acteurs moeten komen, of voor voorstellingen voor meer dan 300 toeschouwers hebben we meer tijd nodig. De invulling, waaronder het zoeken naar attributen of decor, het lichtplan en de planning kost dan  zo’n 4 tot 10 weken.

Improvisatie is de kern
De kern van de voorstellingen van Theatergroep Oja! bestaat uit improvisatie. Aan de basis van improvisatie liggen spontaniteit, creativiteit en humor. Bij improvisatietheater wordt het publiek veel en actief betrokken: van het roepen van suggesties tot letterlijk de acteurs besturen. Bij een goede voorstelling hebben de toeschouwers gelachen en gaan ze energiek en met een lach op het gezicht naar buiten. Als we daarnaast mensen ook nog hebben ontroerd of aan het denken gezet hebben, is de voorstelling in onze ogen geslaagd.

Onze algemene voorwaarden kunt u hier lezen.

Neem
contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

[ terug ]
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)