menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Team en Training

Theater is niet alleen maar grappen en grollen. 
Ook voor serieuzere zaken zet Theatergroep Oja! improvisatie in. Theater kan een de ideale interventie zijn voor uw organisatie. 

NIEUW! De Heldenacademie
De Heldenacademie is een spannende, interactieve en heldhaftige theatershow, waar deelnemers worden meegenomen in het avontuur van professionele verandering. De kern van de voorstelling is de Reis van de Held; zeven stappen waarin de deelnemer op avontuur gaat, uitdagingen aangaat en uiteindelijk als Held terugkeert.

De Heldenacademie is uw roep om avontuur!


Kijk hier voor meer informatie, of neem meteen contact met ons op voor een persoonlijk gespek.

Acteren
binnen een training
Onze trainingsacteurs hebben veel ervaring, en helpen u uw doel binnen uw training te behalen. Door herkenbare situaties uit te spelen, kunnen deelnemers niet alleen leren over vaardigheden, maar ze ook daadwerkelijk oefenen.

Kijk
hier voor alle mogelijkheden.

Workshops
Een open, accepterende houding, samenwerking en vertrouwen zijn kernpunten van improvisatietheater. Bij onze workshops gaan teams op een speelse wijze met deze punten aan de slag, zonder zwaar of moelijk te worden. Er wordt vooral ook veel gelachen om elkaar en om jezelf!

Kijk
hier om te zien wat het beste bij u past

Teambuilding
Is een workshop nog te oppervlakkig en wilt u meer de diepte in? Ook dat kan. Theatergroep Oja! kan teamdagen of andere projecten voor u opzetten waar u intensief met elkaar aan het werk gaat. Met theatrale vormen gaan we aan de slag met samenwerking, onderling vertrouwen en positiviteit.

Kijk
hier voor meer informatie


[ terug ]
Acteren binnen trainingen
Workshops
Teambuilding
Heldenacademie
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)