menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Bedrijfscabaret

Algemene informatie
U geeft leiding aan twee afdelingen die wat moeizaam samenwerken? Uw bedrijf heeft dit jaar keihard gewerkt? U bent op zoek naar iets gewaagds? Als u en uw collega´s eens ongezouten willen lachen over uw afdeling, uw organisatie, uw missie of uw job, kies dan voor bedrijfscabaret. Humor kan voor nieuwe lucht en een frisse blik zorgen. De acteurs van Theatergroep Oja! leggen in een voorstelling van ongeveer 20 tot 45 minuten hun vingers op alle zere plekken die ze kunnen vinden.

Doel
Lachen om uw bedrijf, en ook nog iets om over na te denken.

Voorbeelden
Twee organisaties werden samengevoegd en moesten integreren. Wij hebben dit verbeeld in een voorstelling over twee medewerkers van een cruiseschip die gedwongen moesten gaan samenwerken, met de nodige misverstanden en Babylonische spraakverwarringen. Verschillende ergernissen en reserves werden op deze manier op een theatrale wijze verwerkt in de voorstelling.

Om het succesvol afsluiten van een landelijk project over de maatschappelijke stage in de natuur te vieren hebben wij een voorstelling gespeeld met de successen van het project. Daarbij werden praktijksituaties van een andere kant belicht, uitvergroot en omgekeerd. Resultaat: een frisse en hilarische terugblik op het afgelopen jaar.

Als onderdeel van een serie inspiratiesessies hebben wij op het podium ´de minst geïnspireerde collega´ naast de spreker neergezet. Deze rol was in samenwerking met de spreker bedacht met een dubbelfunctie: én lekker lachen om het cynische commentaar en de overdreven onwil, én het voorhouden van een spiegel voor mensen waarbij dergelijke gevoelens wel degelijk leefden.

Neem
contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

[ terug ]
Iets te vieren
Symposia en conferenties
Bedrijfscabaret
Afscheid van... of welkom bij
Heldenacademie
Animatie acts
Samen met u een voorstelling maken
Bijzondere projecten
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)