menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Samen met u een voorstelling maken

Algemene informatie
U wilt op een
feest, symposium, receptie samen met uw collega´s een voorstelling maken. Wij helpen u graag met het maken van een script,  de regie en eventueel ook met het leveren van acteurs. Zodoende kan bijvoorbeeld uw nieuwjaarsborrel een voorstelling opleveren waar nog lang over gesproken zal worden.

Doel
U maakt de voorstelling en wij helpen om het zo goed mogelijk te krijgen.

Voorbeelden
Als onderdeel van een jubileumfeest hebben wij de medewerkers in vier groepen verdeeld. Elke groep kreeg een eigen filmgenre, en in dat genre hebben zij een korte film gemaakt. Wij hebben voor kleding, licht, een locatie en camera´s gezorgd en de mensen hebben onder onze begeleiding voor de rest alles zelf gedaan. Aan het eind van de middag zijn de films gemonteerd en al op groot scherm bekeken.

Voor een kerstviering wilde een middelbare school een voorstelling met leerlingen maken. De vraag was: een geïmproviseerd kerstverhaal. Wij hebben groepjes leerlingen in twee uur de beginselen van improvisatie aangeleerd, samen met een aantal spelvormen. Pas tijdens de voorstelling kwam het kerstverhaal aan de orde. Met behulp van onze begeleiding naast (en af en toe op) het podium hebben de kinderen een energieke en flitsende versie van het kerstverhaal gespeeld, waarbij op een lichte manier en in een hoog tempo de boodschap toch goed over kwam. Zowel het publiek van leerlingen, de deelnemende leerlingen als de docenten waren laaiend enthousiast.

Neem
contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

[ terug ]
Iets te vieren
Symposia en conferenties
Bedrijfscabaret
Afscheid van... of welkom bij
Heldenacademie
Animatie acts
Samen met u een voorstelling maken
Bijzondere projecten
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)