menu
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)
Symposia en conferenties - PopUp theater

Algemene informatie
Theatergroep Oja! heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd 
in PopUp theater: inhoudelijk entertainment bij congressen en sypmposia. Door middel van hele korte (PopUp) theaterinterventies houden we uw gasten op het puntje van de stoel.

Uniek aan PopUp theater is dat we niet één korte bijdrage leveren, maar theater vervlechten door uw programma. Zo houdt u maximale tijd over voor de inhoud, én blijven uw gasten scherp en betrokken.

Kijk ook eens op www.PopUp-theater.nl. Hier kunt u veel meer lezen over onze mogelijkheden en toegevoegde waarde.

Doel
Het zo scherp mogelijk weergeven van het doel van het symposium door middel van theater; een speelse toevoeging geven aan het programma of op theatrale wijze een rode draad zijn van de dag.

Voorbeelden
Bij een symposium voor onderwijzers hebben wij de inhoud van de verschillende lezingen samengevat in één verhaal waarin elementen en gebeurtenissen  van de dag waren verwerkt.

Als afwisseling van verschillende lezingen op een symposium over schuldsanering hebben wij na elke lezing een korte improvisatie gespeeld, waarbij wij ons lieten inspireren door de lezing. Op deze manier kwam de energie weer in de zaal en bleef het publiek scherp.

In samenwerking met een trainer hebben wij bij een symposium voor huisartsen en apothekers een workshop verzorgd over verschillende communicatiestijlen. Door de theatrale insteek van de workshop was het een zeer populair onderdeel.

Neem
contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

[ terug ]
Iets te vieren
Symposia en conferenties
Bedrijfscabaret
Afscheid van... of welkom bij
Heldenacademie
Animatie acts
Samen met u een voorstelling maken
Bijzondere projecten
blank (1K) blank (1K) blank (1K) blank (1K)